Prodajno osoblje BB natura vera d.o.o., generalnog zastupnika za RevitaLash proizvode u Hrvatskoj, jamči vrhunsku uslugu i ostvarenje najbolje vrijednosti za svoj novac. Molimo Vas, u slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, vratite nam ga u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac! Uvjeti poslovanja: 

Revitalash.hr je registrirana domena tvrtke BB natura vera d.o.o. Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik/Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja (PDF)

  • Prodavatelj je tvrtka BB natura vera d.o.o., Petrova 59a, Zagreb, Hrvatska.
  • Posjetitelj je korisnik ovih stranica.
  • Kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje putem kreditne kartice, opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.
  • Dostavu obavljamo putem dostavljačke službe In Time i Overseas Express, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate (virman, kartično, Paypal), ako uplatu zaprimimo do 12 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 12 sati.

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter. Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem desnom uglu početne stranice.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Internet trgovina revitalash.hr (BB natura vera d.o.o.) vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: bbnaturavera@bbnaturavera.hr Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA 

BB natura vera d.o.o se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici BB natura vera d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.  Saznajte više i o našoj politici privatnosti.

IZJAVA O SIGURNOSTI ONLINE PLAĆANJA (vrijedi od 1.11.2014.)

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite WSPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. Više o sigurnosnim kontrolama i operativnim procedurama online plaćanja pročitajte ovdje.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA  (vrijedi od 15. 2. 2016.)

Regulativom EU od 15. 2. 2016. diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice revitalash.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u ovoj Obavijesti o kolačićima, kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.

Informacije o tvrtki:

BB natura vera d.o.o.
Petrova 59a,
10000 Zagreb

Adresa elektroničke pošte:

bbnaturavera@bbnaturavera.hr

Info telefon:

01 7888 527

Radno vrijeme trgovine radnim danom od 08 do 16.

Webshop je otvoren za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz web kupovinu možete slati na email bbnaturavera@bbnaturavera.hr

BB Natura vera d.o.o.
Tvrtka upisana u trgovački registar:
Trgovački sud u Zagrebu /broj / Tt-14/18432-3/ MBS: 080546489 / OIB: 79920297806
PRIVREDNA  BANKA ZAGREB (PBZ) d.d.
IBAN HR2323400091110206040
Direktor: Barbara Bolf