Dr. Michael Brinkenhoff

POČETAK IZ JEDNE VELIKE LJUBAVI

Dobrodošli! RevitaLash Cosmetics je nagrađivana marka proizvoda koju je osmislio liječnik. Naši proizvodi usmjereni na trepavice, obrve i kosu osmišljeni su kako bi istaknuli ili vratili vašu prirodnu ljepotu.

Ponosno ističemo kako tijekom cijele godine aktivno podržavamo edukacijske i istraživačke inicijative o raku dojke. U tom smislu potičemo i Vas da svi skupa pokušamo učiniti sve što možemo i pomognemo u borbi protiv ove vrste raka ne zaboravljajući pritom dostojanstvo i gracioznost žena.

Naša je priča počela 2006. godine sa samo jednim proizvodom – serumom za regeneraciju trepavica – nadahnutim neizmjernom ljubavi osnivača Dr. Michaela Brinkenhoffa svojoj supruzi Gayle. Serum joj je pomogao da se ponovno osjeća lijepo tijekom svoje hrabre bitke protiv raka dojke. I tako je jedan proizvod rezultirao cijelom linijom kozmetike usmjerene na rješenje koja pomaže podcrtati prirodnu ljepotu žena i istodobno se trudi vraćati zajednici…

“WE CREATED THESE PRODUCTS TO REVITALIZE THE MIND, BODY AND SPIRIT, WHICH IS WHAT INSPIRED OUR NAME REVITALASH COSMETICS.”

– Gayle Brinkenhoff

“I’M VERY FORTUNATE, IN MY OWN SMALL WAY, TO HAVE BEEN ABLE TO HELP GAYLE THROUGH HER RECOVERY. WATCHING HER BE EXCITED ABOUT HER BEAUTIFUL LOOKING LASHES HAS BEEN A REAL JOY.”

– Dr. Michael Brinkenhoff


Revitalash Advanced

Originalni, jedinstveni oftamološki serum koji popravlja izgled trepavica i štiti od pucanja, unaprjeđuje fleksibilnost i čvrstoću. Za prekrasne i prirodne trepavice.

trgovina

KONTAKT

Petrova 59a
10000 Zagreb
Tel.: +385 1 7888 527
PON-PET: 08 – 16h